Jouw Dagbesteding

Wij streven naar een zinvolle dagbesteding naar uw behoefte.  Onze dagbesteding richt zich op het bieden van structuur en het behoud van de eigen regie.

Jouw-Thuiszorg biedt dagbesteding in verschillende modules waar activiteiten onder vallen:

1 Module Ken jezelf

2 Module Leer van elkaar

3 Module Bewegen en ontspannen

4 Module Computer- en internetvaardigheden

Volwassen vrouw dat schildert Jouw Thuiszorg

Er is een nieuwe WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) waar gemeenten bepalen of mensen gebruik kunnen maken van begeleiding en waar dit wordt geholpen. Deze begeleiding is voor dagbesteding en/of werkbegeleiding. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij graag weten wat u nodig heeft. Dit kunt u doen door onder andere de vragenlijst van “Dagbesteding Wens op Maat” in te vullen. De vragenlijst is overzichtelijk en na het invullen kunt u dit opsturen naar: info@jouw-thuiszorg.nl. Wij zullen hierna met u contact opnemen.

De reden waarom u individuele begeleiding nodig kan hebben zijn uiteenlopend. Loopt u bijvoorbeeld tegen problemen aan vanwege een beperking, chronisch psychische of psychosociaal aandoeningen dan bent u bij Jouw-Thuiszorg op het juiste adres. 

Dit doen wij door u aan te sporen, stimuleren en te ondersteunen. Wij kunnen u onder anderen helpen bij uw administratie, boodschappen doen, medicijnen innemen en gezinsondersteuning. Heeft u een andere wens wat betreft individuele begeleiding? Dan kan u contact met Jouw-Thuiszorg opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze stappen

Ontmoeting

Informeer over uw wens door contact op te nemen met Jouw-Thuiszorg. Het maakt niet uit of u al een bestaande zorgvrager bent van Jouw-Thuiszorg of niet. Samen organiseren wij een intake. 

Onderzoek

Jouw-Thuiszorg onderzoekt samen met u naar de wensen en mogelijkheden.

Langskomen

Er worden huisbezoeken in samenspraak met u ingepland om te zorgen voor continuïteit in het huishouden.

Zorgeloos

Wij streven naar tevreden patiënten en zijn er voor u.

Bekijk onze andere diensten