Jouw Dagbesteding

Wij streven naar een zinvolle dagbesteding naar uw behoefte.  Onze dagbesteding richt zich op het bieden van structuur en het behoud van de eigen regie.

Jouw-Thuiszorg biedt dagbesteding in verschillende modules waar activiteiten onder vallen:

1 Module Ken jezelf

2 Module Leer van elkaar

3 Module Bewegen en ontspannen

4 Module Computer- en internetvaardigheden

Er is een nieuwe WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) waar gemeenten bepalen of mensen gebruik kunnen maken van begeleiding en waar dit wordt geholpen. Deze begeleiding is voor dagbesteding en/of werkbegeleiding. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij graag weten wat u nodig heeft. Dit kunt u doen door onder andere de vragenlijst van “Dagbesteding Wens op Maat” in te vullen. De vragenlijst is overzichtelijk en na het invullen kunt u dit opsturen naar: info@jouw-thuiszorg.nl. Wij zullen hierna met u contact opnemen.

De reden waarom u individuele begeleiding nodig kan hebben zijn uiteenlopend. Loopt u bijvoorbeeld tegen problemen aan vanwege een beperking, chronisch psychische of psychosociaal aandoeningen dan bent u bij Jouw-Thuiszorg op het juiste adres. 

Dit doen wij door u aan te sporen, stimuleren en te ondersteunen. Wij kunnen u onder anderen helpen bij uw administratie, boodschappen doen, medicijnen innemen en gezinsondersteuning. Heeft u een andere wens wat betreft individuele begeleiding? Dan kan u contact met Jouw-Thuiszorg opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze stappen

Ontmoeting

Informeer over uw wens door contact op te nemen met Jouw-Thuiszorg. Het maakt niet uit of u al een bestaande zorgvrager bent van Jouw-Thuiszorg of niet. Samen organiseren wij een intake. 

Onderzoek

Jouw-Thuiszorg onderzoekt samen met u naar de wensen en mogelijkheden.

Langskomen

Er worden huisbezoeken in samenspraak met u ingepland om te zorgen voor continuïteit in het huishouden.

Zorgeloos

Wij streven naar tevreden patiënten en zijn er voor u.

Bekijk onze andere diensten