Jouw Individuele begeleiding

Lukt het u minder goed om deel te nemen aan het maatschappelijk verkeer? Voelt u zich eenzaam of onveilig in uw thuissituatie? Jouw-Thuiszorg is er voor iedereen vanaf 18 jaar die is vastgelopen in het dagelijkse leven. Wij bieden begeleiding bij omgaan met financies, wonen, leren & werken. Het begeleiden werkt op een laagdrempelige manier die aansluit op de eigen persoonlijke en culturele achtergrond.

De reden waarom u individuele begeleiding nodig kan hebben zijn uiteenlopend. Loopt u bijvoorbeeld tegen problemen aan vanwege een beperking, chronisch psychische of psychosociaal aandoeningen dan bent u bij Jouw-Thuiszorg op het juiste adres. 

Dit doen wij door u aan te sporen, stimuleren en te ondersteunen. Wij kunnen u onder anderen helpen bij uw administratie, boodschappen doen, medicijnen innemen en gezinsondersteuning. Heeft u een andere wens wat betreft individuele begeleiding? Dan kan u contact met Jouw-Thuiszorg opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze stappen

Ontmoeting

Informeer over uw zorgvraag door contact op te nemen met Jouw-Thuiszorg. Samen organiseren wij een intake. 

Onderzoek

Onze verpleegkundige en/of maatschappelijk werker onderzoekt samen met u en mogelijk uw naasten naar uw zorgbehoefte. Een indicatie wordt gesteld.

Langskomen

Er worden huisbezoeken in samenspraak met u ingepland om individuele begeleiding te verlenen.

Zorgeloos

Wij streven naar tevreden patiënten en zijn er voor u.

Bekijk onze andere diensten