Jouw Verpleging

Bent u herstellend na een operatie of revalidatie? Is er een diagnose bij u gesteld waarbij verpleging nodig is?

Dan is het goed om te weten dat u bij Jouw-Thuiszorg terecht kunt voor verpleging. Onze teams bestaan uit ervaren verzorgenden en verpleegkundigen. Zij staan voor u klaar bij al uw verpleegtechnische handelingen. Denk aan het aanreiken- en toedienen van medicijnen, wond of stomaverzorging en het toedienen van sondevoeding. Onze zorgverleners zijn deskundig en ervaren om deze handelingen uit te voeren.

Bij Jouw-Thuiszorg werken wij aan het versterken van de zelfmanagement bij onze cliënten. Wij coördineren de zorg rondom de cliënt zo nodig. Onze verpleegkundigen werken volgens professionele standaarden en de meest actuele richtlijnen om de beste zorg aan te bieden. Jouw-Thuiszorg reflecteert voortdurend op eigen handelen en stimuleert ontwikkeling. Daarnaast kunt u bij de verpleegkundigen van Jouw-Thuiszorg terecht om geïndiceerd te worden en voor de zorg waarbij verpleegtechnische voorbehouden handelingen aan te pas komen. 

Onze stappen

Ontmoeting

Informeer over uw zorgvraag door contact op te nemen met Jouw-Thuiszorg. Samen organiseren wij een intake. 

Onderzoek

Onze HBO-Verpleegkundige onderzoekt samen met u en mogelijk uw naasten naar uw zorgbehoefte. Een indicatie wordt gesteld.

Langskomen

Er worden huisbezoeken in samenspraak met u ingepland om zorg te verlenen. 

Zorgeloos

Wij streven naar tevreden patiënten en zijn er voor u.

Bekijk onze andere diensten